Chint XF9J • 1615571

ALARMKONTAKT XF9J 240V 6A FOR NB1

ALARMKONTAKT XF9J 240V 6A FOR NB1
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1615571

199,-

159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Alarmkontakt. Monteres på venstre side av vernet. Dersom vernet har løst ut, vil et rødt flagg vises på alarmkontakten. Indikerer posisjonen til vippen på vernet. Potensialfri kontakt med klemmesett 91-92-94. Passer til elementautomat NB1, jordfeilbryter NB1L og jordfeilautomat NB310L. Største tverrsnitt 2,5mm2. Moment 0,8Nm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”