Trenger du elektriker?

Elektroimportøren Partner er lokale og landsdekkende registrerte installatørvirksomheter som utfører alle typer elektriske installasjoner innen bolig, landbruk og industri.

Trenger du elektriker? Få jobben gjort av dyktige og pålitelige elektrikere til fastpris, avtalt tid og fornøydhetsgaranti!

Å gjøre noe med det elektriske i hjemmet kan ofte skape usikkerhet. Hva er den beste løsningen, hvor mye vil det koste og hvilken elektriker bør jeg benytte? Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, enten du velger å kjøpe materiell selv og ønsker elektriker for installasjon, velger en av våre elektrikerpakker eller rett og slett trenger en elektriker.

Kanskje kan du løse dette med en elektrikerpakke?

Ferdig montert elektrikerpakke gir deg fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; vi kommer når det passer deg.

Trenger du elektriker til små eller store prosjekter?

Fyll ut skjema under og en av våre partnere vil ta kontakt med deg for videre dialog og tilbud – helt uten forpliktelser