MPbolagen Forsterkning 300-400mm Els MP-758E • 1352025

Forsterkning 300-400mm Els MP-758E

Brukes sammen med Bærekonsoll MP-757 til gitterbaner i breddene 300-600 mm, for å forhindre nedbøyning av gitterbanen ved større laster. Forsterkningen skrues fast i bærekonsollen med monteringskrue MP-937 etter at gitterbanen er montert.
Bygghøyde under gitterbane 14 mm for 300-400 mm

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”