Letti klammer • 1317394

LETTI-KLAMMER 8-O-12 PR2X1,5

En en-stift klammer i stål belagt med hvit plast for feste av PR 2x1,5. Den har 12 mm stift og kan brukes i alle romgrupper samt utendørs. Åpningens mål er 8x5 mm.

Egnet til

  • PR 2X1,5/1,5

Teknisk beskrivelse


Form: rettkantet for flat ledning
Åpningens bredde: 8 mm
Åpningens høyde: 5 mm
Materiale: Stål
Stiftlengde: 12 mm

Funksjonalitet

Klammer for feste av PR 2x1,5.

Bruksområde

Klammer for kabel og rør

Vi leverer og lagerfører alt av Letti klammer - montørens førstevalg! Letti klammer kan benyttes i de fleste miljøer, til feste av de fleste kabel typer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”