Castor Oval kabelklammer tre sort 100pk • 1305678

Castor Oval kabelklammer tre sort 100pk

100 x
-+
  • Bulkpakning for store prosjekter
  • Tilpasset oval PR-kabel
  • Kompatibel med Castor innslagsverktøy
  • Les mer...

Castor Oval Kabelklammer Tre Sort 100pk er spesielt designet for effektiv og sikker festing av oval PR-kabel med dimensjoner på 2x1,5 mm² eller 2x2,5 mm² på treverk. Pakken inneholder 100 hvite klammer, ideell for omfattende installasjonsprosjekter både innendørs og utendørs. Dette produktet er en essensiell ressurs for profesjonelle installatører og DIY-entusiaster som verdsetter kvalitet og effektivitet.

Teknisk beskrivelse

Disse sorte klammerne er laget for å holde oval PR-kabel sikkert på plass med en stiftlengde på 16 mm, optimalisert for treverk. Pakken er utformet for å fungere sømløst med Castor innslagsverktøy, noe som sikrer en strømlinjeformet og skadefri installasjon.

Funksjonalitet

Castor Oval Kabelklammer er designet for å tilby en robust løsning for kabelfesting. Den store pakken på 100 klammer gjør det mulig å fullføre store prosjekter uten behov for kontinuerlig påfyll, noe som forbedrer arbeidsflyten og reduserer nedetid.

Bruksområde

Dette produktet er perfekt for et bredt spekter av installasjoner, inkludert bolig og kommersielle byggeprosjekter der det er nødvendig å feste oval PR-kabel sikkert på treverk. De er like effektive for innendørs bruk som for utendørs applikasjoner, takket være deres holdbarhet og værbestandighet.

Montering

Monteringen er gjort enkel og effektiv med Castor innslagsverktøy. Dette spesialdesignede verktøyet passer perfekt med klammerne, noe som gir en rask og pålitelig installasjon. Verktøyet hjelper til med å plassere klammerne korrekt og sikrer at hver klammer blir festet med nøyaktig kraft, noe som beskytter både kabel og treverk mot skade.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”