Schneider Electric Stikkontakt Nedfellbar • 1289537

Bordenhet S, strømuttak + USB A+C Hvit

fra Schneider Electric Multi bordstikkontakt
Se/Still ett spørsmål ()
Bordenhet som skal klemmes fast på skrivebordet, ved hjelp av fjærdesign. Leveres med stikkontakt (side jordet), og USB type A og type C uttak.
Det er påmontert en elastisk stropp for å håndtere kabel under er montert på selve bordenheten.

Teknisk beskrivelse

Skrivebordstykkelse maks. 45 mm. Strøm tilkobling: 16 A / 250 V, USB 5 V / 3.1 A.

Funksjonalitet

Bærbar enhet, kan enkelt fjernes og klemmes fast igjen. Enkel og ergonomisk tilgang på armlengdes lengde.

Montering

Ingen verktøy eller boring på skrivebordet er nødvendig. Forhåndskoblet med 2 meter kabel og plugg for direkte tilkobling til strøm.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”