OBO BETTERMANN Installasjonskanal Tilbehør • 1234448

Kanal GK installasjonsboks dobbel med baklokk modul 45 OBO

Kanal GK installasjonsboks dobbel med baklokk modul 45 OBO.

Teknisk beskrivelse

Frontfestet installasjonsboks for modul 45-system. For dobbel produkter. Materiale: PA-polyamide. Med underdel som kan felles ned og eventuelt fjernes for tidsbesparende ledningstilkobling, med tilførselsåpninger for ledningsdiameter på opptil 14 m.m.

Forbehold

Installasjonsboks for Rapid80 Frontfestet Halogenfri

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”