Namron Veggboks tilbehør • 1214922

Namron vegglokk enkel hvit

fra Namron Namron Vegglokk
Se/Still ett spørsmål ()
Namron vegglokk enkel er et hvitt, rundt vegglokk i 90x90mm størrelse. Materialet består av et lavhalogen kunststoff, som er flammehemmende og selvslukkende. Fås også i sort.

Bruksområde

Vegglokk til bruk for standard veggboks.

Montering

Vegglokket er for montering i skjulte veggbokser. Bruk 60mm i skrueavstand.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”