6 kjappe med @oppussing_med@karoline


Oppussing med Karoline

@oppussing_med_karoline er en inspirasjon for mange- inkludert oss i Elektroimportøren. Med stå-på-vilje som få sjonglerer hun en krevende fulltidsstilling, og prosjekt etter prosjekt på oppussingsfronten hjemme. Vi har stilt henne noen spørsmål for å bli enda litt bedre kjent med personen bak den stadig mer populære instagram-kontoen:1. Hva handlet du sist hos Elektroimportøren, og evt hva skulle du bruke det til?

Det siste jeg handlet på Elektroimportøren var utebelysning. Vi er i gang med å male huset utvendig, og tenker at prikken over i’en ute, skal være belysningen. Her har vi gått for bakkespotter, belysning over utekjøkken, spotter over inngangsdør og ledstripe over carporten. Vi gleder oss sånn til å montere dette!2. Hvorfor liker du å handle hos EIektroimportøren?

Det er to grunner til hvorfor elektroimportøren er min go-to butikk for elektromateriell og belysning. For det første så jeg raskt at det var her jeg fikk de beste prisene, i tillegg så er det alltid så god service og hjelp å få fra de som jobber i butikken i Bodø.  Et eksempel var sist vi var innom, og skulle handle utebelysning, så tok de seg tid til å koble opp et lys slik at vi kunne få se hvordan det ble seende ut før vi bestemte oss. Service over all forventning!

 • Spisestuen til oppussing med Karoline og Espen
 • Vaskerommet til oppussing med Karoline og Espen
 • Stuen til oppussing med Karoline og Espen

De aller fleste rommene i huset til Karoline og mannen, Espen, har gjennomgått totalforvandlinger. Med fokus på at oppussingen skal være budsjettvennlig (og imponerende nevenyttige som de er) både restaurerer de gamle møbler og bygger nye på egenhånd – som det flotte spisebordet i bildet over.3. Ditt favorittrom/prosjekt i huset?

Rommet er ikke helt ferdig enda, men jeg er helt sikker på at det blir vår nye yttergang. Her har vi gått for innfelt led-stripe i tak og vegg, og takspotter fra Namron. Elsker resultatet så langt, og gleder meg til vi kan vise det ferdige rommet. Når vi kjøpte huset hadde yttergangen innredning som datt av hengslene og en ytterdør som var 193 cm høy så rommet var overmodent for en oppgradering.

 • Førbildet av gangen til oppussing med Karoline og Espen
 • Gangen til Espen og Karoline etter oppussing
 • Gangen til Espen og Karoline etter oppussing

Yttergangen før – og etter. Det er lett å se at dette blir et rom man vil trives med å komme hjem til!4. Hva slags oppussingsprosjekt holder du på med/planlegger du nå?

Mens været er fint prøver vi å holde på ute mens vi kan. Så kan vi heller fortsette inne til høsten. Prosjektet som kommer til å ta aller mest tid er å male fasaden. Tror ikke vi var helt klar over hvor tidskrevende det var å male panel hvor man må presse penselen inn mellom hvert bord. Nå holder vi på å undersøke muligheten for malingssprøyte. Har ikke tålmodighet for prosjekter som tar alt for lang tid 😅

 • Inngangspartiet til oppussing med Karoline og Espen
 • Inngangspartiet til oppussing med Karoline og Espen
 • Inngangspartiet til oppussing med Karoline og Espen

Fasade med kontraster.5. Hva motiverer deg til å bruke timevis på oppussing hjemme ETTER at du kommer hjem fra jobb?

Får så mye motivasjon av oppussing, for det første så er det å se selve forandringen en skikkelig glede. Jeg er veldig glad i å ha det fint rundt meg, derfor kan jeg legge ned en del innsats for at det skal bli slik vi ønsker å ha det. For det andre så får jeg så mye mestringsfølelse av å gjennomføre oppussingsprosjekter sammen med Espen, uten at vi trenger å leie inn folk. Hvis jeg har veldig mye å gjøre på jobb, er det ikke alltid tiden strekker til, men da er det alltid gøy når helgen kommer og vi har tid til å gjennomføre oppussingsprosjektene.

 • Stuen til oppussing med Karoline
 • Spisestuen til oppussing med Karoline
 • Soverommet til oppussing med Karoline

Karoline lar belysningen spille en stor rolle i flere av rommene. Variasjonen med de mange ulike formene for belysning gir en spennende og lekker effekt!6. Vi har alle hørt at oppussing er den ultimate testen for parforholdet 😅 Hva er ditt beste tips for å bevare god stemning underveis?

Veldig godt spørsmål! Mitt beste tips er å pusse opp når begge har lyst, også fyre løs med komplementer i hytt og gevær til din med-oppusser underveis i prosjektene. Det er også lurt å ta mange pauser, og ha klar iskalde pepsi max-bokser og en oppussings-pils til den som ønsker det 😉


Oppussing med Karoline og Oppussing med Espen

@oppussing_med_karoline og @oppussing_med_espen utgjør oppussingsduoen som stadig flere lar seg imponere og inspirere av. Det hele startet i 2019 da de gikk i gang med oppussingen av hytta si. Nå er det 80-talls huset deres i Bodø som er i fokus. Sammen med Elektroimportøren vil de utover høsten forvandle huset til en smartbolig med stilig belysning både innendørs og utendørs. Følg med på instagram! 👀