Teccon PN Plastledning 750V • 1010002

5-ER PN 5G1,5 Anti Twin®

Anti Twin® 5-ER PN har flere enkeltledere opplagt parallelt. Brukes som installasjonsleding.

Funksjonalitet

Ledningen er særdeles fleksibel og lett å avisolere. Isolasjoner er utført i selvslukkende og flammehemmende materiale!

Montering

Trekkes i rør, kanal, lukket føringsvei og lignende godkjent material jvf. EN 50565-1 og EN 50565-2-6a/b. Oppspolingsform medføre at det ikke er behov for avspolingsverktøy - spiraliserer ikke ved uttrekk av emballasjen!

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent