Elko Tohulls dobbelstikkramme
1411749

2-hulls RS dobbelstikkramme PH

fra Elko
4,8 av 5 ()
2-hulls RS dobbelstikkramme PH
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 79,-

1411749
63,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
En RS16 dobbelstikkontaktramme fra Elko AS. Den kompletteres med doble stikkontakter for enkel- eller 1,5 veggboks. Veggbokser monteres med korte skjøtestykker for riktig avstand. Dersom du har to sidedeler kan også produkter med standard 56x56 mm sentralplate monteres i rammene.

Teknisk beskrivelse

Rammen har en bredde på 155 mm, en høyde på 104 mm og en dybde på 10,5 mm

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”