Terrassevarmere – en god investering i uterommet

 • Vegghengt terrassevarme
 • Komfort på uteplassen

STEMNINGSSKAPENDE OG RIMELIG I DRIFT: En god terrassevarmer gir behagelig varme og kan også bidra til en koselig og intim atmosfære når mørket faller på. Med infrarød teknologi overføres varmen til objekter, i stedet for til luften rundt, som gjør terrassevarmeren energieffektiv og rimelig i drift. • Komfort du har råd til å unne deg!

  Terrassevarmere gir lun og behagelig varme, og lar deg sitte utendørs mer enn du kanskje ellers ville ha gjort. Men med disse tiders strømpriser er det kanskje lett å se på terrassevarmer som unødvendig luksus, og også være bekymret over hvordan det potensielt vil påvirke strømregningen. En terrassevarmer er derimot faktisk en ganske rimelig måte å oppnå ekstra glede og komfort utendørs, og en luksus de fleste av oss har råd til å unne oss.


  Så - hva koster det? Her er et par eksempler:

  En typisk terrassevarmer på 2000W bruker 2kWh per time. Med en gjennomsnittlig strømpris etter strømstøtte på 1,31 kr/kWh* koster det kun 2,62 kr/time å bruke terrassevarmeren.

    Med denne strømprisen vil 10 timers bruk av terrassevarmeren altså koste i underkant av 30 kr
  – omtrent det samme som prisen på 1,5 liter Pepsi Max! 
  Er ikke det en rimelig pris for å få maks utbytte av favorittuteplassen?

  Selv uten strømstøtte, typisk på hytta, vil du ha råd til terrassevarmer. Med en snittpris på strøm på 1,71 kr/kWh* koster det fortsatt bare 3,42 kr/time å bruke terrassevarmeren – eller rett under 35 kr for 10 times bruk. 

  Med andre ord fortsatt en overkommelig pris for de fleste, spesielt når man tenker på hvor mye ekstra utehygge det kan gi deg.

    *Gjennomsnittspris Oslo 25.april 2023, ref. strømkalkulator vg.no

 • Terrassevarmer - rimelig utehygge


En god investering

Terrassevarmere gjør uteområdet ditt mer innbydende. De gir også mer allsidighet når det gjelder hvor og når du kan oppholde deg komfortabelt utendørs. Dette er en investering som varer lenge. Produsert i høykvalitets materialer designet for å tåle vær og vind, er dette noe du vil nyte godt av mange år fremover i tid. I tillegg kan en terrassevarmer bidra til å øke verdien av hjemmet ditt om du en dag skulle bestemme deg for å selge. Potensielle kjøpere vil sannsynligvis sette pris på å ha en terrassevarmer for å kunne nyte utendørsområdet hele året, og det kan være et tiltalende element som skiller ditt hjem fra andre.Hvilken terrassevarmer bør du velge?

Elektroimportøren har et stort utvalg av elektriske terrassevarmere. Felles for elektriske varianter er at de er enkle å bruke og krever lite vedlikehold. De kan også være et økonomisk valg siden de bruker mindre energi enn gassvarmere. Med infrarød teknologi gir terrassevarmerne en rask og effektiv varme, og kan også brukes i lukkede/halvlukkede miljøer ettersom de ikke gir ut skadelige gasser eller lukt. Når du skal velge blant alle alternativene er det først og fremst viktig å vurdere plasseringen av terrassen og dens utforming. Det er også viktig å tenke på hvor høyt terrassevarmeren bør være montert for å gi optimal varme. Dette vil avgjøre hvilken type terrassevarmer som vil fungere best for ditt utendørsområde.

Alle terrassevarmere • Vegghengte terrassevarmere

  BILDE: Namron terrassevarmer WiFi 2000W Sort


  Vegghengte terrassevarmere:

  For mindre terrasser eller balkonger kan en vegghengt terrassevarmer være praktisk. Disse monteres på veggen og gir varme fra siden, slik at du kan nyte den varme luften uten å ta opp verdifull plass på terrassen. Den klassiske og diskré utformingen passer godt på de fleste husvegger. Se alle vegghengte terrassevarmere.

 • Nedhengte terrassevarmere

  BILDE: Namron Nedhengt Terrassevarmer 1500W


  Nedhengte terrassevarmere:

  Om du har pergola eller terrasse med takoverbygg, vil en nedhengt terrassevarmer være et utmerket valg. Disse varmerne festes i taket og gir varme fra oven. Utformet som klassiske taklamper gir de uteplassen det lille ekstra både med tanke på komfort og design. Se alle nedhengte terrassevarmere.

 • Gulvstående terrassevarmere

  BILDE: Namron Terrassevarmer gulv 1500W Sort/Sølv


  Gulvstående terrassevarmere:

  Sitt varmt og komfortabelt flere steder på uteområdet. Har du et større åpent utendørsområde eller ønsker å være mer fleksibel med plasseringen av varmeren, kan en gulvstående terrassevarmer være det beste valget. Disse kan du enkelt flytte rundt etter behov. Se alle gulvstående terrassevarmere.Andre ting å tenke på når du skal velge terrassevarmer:


Husk å vurdere effektiviteten til varmeren. Det er viktig å sjekke wattstyrken på varmeren og størrelsen på området den kan dekke for å sikre at den vil gi tilstrekkelig varme til ditt utendørsområde.

Forsikre deg også om at varmeren har høy nok IP-grad til å takle utendørs miljø. IP-graden refererer til en enhets beskyttelse mot inntrengning av vann og støv, og det anbefales en IP-grad på minst IP44, spesielt hvis terrassevarmeren vil bli utsatt for regn, snø eller annen form for nedbør.Alle terrassevarmereRelaterte artikler