MULTIREG Z-Wave komponenter • 5430127

Ekstern kapslet føler IP 20/54 10 kOhm

Ekstern kapslet føler IP 20/54 10 kOhm
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Ekstern kapslet føler designet for bruk sammen med Multireg termostater.

Bruksområde

Du må supplere med dette prodduktet hvis du skal bruke multifunksjonstermostaten EB-Therm 800 som romtermostat eller Maks/Min-termostat for takanlegg.
Kan brukes både innendørs og utendørs, IP 20 og IP 54.

Montering

Sensoren skal monteres på en åpen flate. Det er ikke anbefalt å serie- eller parallellkoble følerne. Passer over veggboks.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”