Philips Hue Gradient Signe gulvlampe • 60669

Philips Hue WCA Gradient Signe Gulvlampe Sort

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • App Store
      • Google Play
Philips Hue Gradient Signe er en familie med unike og futuristiske lamper som kan brukes til å skape fantastiske lyseffekter i hjemmet ditt. Med sitt slanke stilrene svarte design blender denne korte Signe bordlampen perfekt inn i boliginnredningen. Det intelligente Gradient LED-modulet er en multifarget lyskilde som kan skifte mellom 16 millioner farger og lyse i dynamiske lystemaer. Ved å rette lampen mot veggen din får du en bred og kraftfull lyseffekt som kastes opp på veggen og bader et stort område av rommet i et fargerikt, indirekte lysskjær. Du kan plassere Signe i hjørnene dine og bruke lampene sammen med din Hue Sync-boks eller desktop app slik at lyset ditt synkroniseres med innholdet på skjermen på TV’en eller PC’en din og skaper et reaktivt lysshow. Ta hjemmebiografen og gamingen til nye høyder og opplev en helt ny dimensjon innen hjemmeunderholdning. Du kan enkelt styre belysningen med Hue-appen og ditt Hue-tilbehøret.

Funksjonalitet

Forsterk atmosfæren til spesielle øyeblikk med levende lys. Bruk dynamiske scener for å skape den perfekte stemningen i alle situasjoner. Få en jevn blanding av flerfarget lys samtidig i én lampe. Fargene flyter sammen naturlig og kaster lys mot veggen for å utheve den unike effekten.

Disse lyspærene og lampene gir ulike nyanser av hvitt lys, fra varmt til kjølig. Med full dimming fra skarpt dagslys, til dempet nattlys, kan du justere lyskildene slik at de lyser med akkurat den nyansen og skarpheten du trenger.

Transformer hjemmet med over 16 millioner farger, og skap øyeblikkelig den rette stemningen til enhver begivenhet. Med et tastetrykk kan du lage feststemning, forvandle stuen til en kinosal, fremheve interiøret ved hjelp av farger og mye mer.

Ved hjelp av Hue sync box og Hue Bridge kan du ta underholdningen til nye høyder. Omgi deg selv med belysning fra Philips Hue og slå på filmen, musikken eller spillet – se deretter hvordan lysene dine speiler farger og rytme.

Bruk en Hue Bridge (selges separat) sammen med smartbelysningen din for å oppleve alle funksjonene Philips Hue har å by på. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 intelligente lyskilder, som kan styres fra hvor som helst i hjemmet. Opprett rutiner for å automatisere smartbelysningen din. Bestem hvordan belysningen skal oppføre seg når du ikke er hjemme, eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte lysbrytere.

Med Hue Bluetooth-appen kan du styre Hue-smartbelysningen i et enkelt rom i hjemmet. Tilføy opptil ti intelligente lyskilder og styr alle sammen med et tastetrykk på mobilenheten din.

Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, når den er paret med en kompatibel Google Nest eller Amazon Echo-enhet. Styr flere lys eller bare en enkelt lampe i et rom med enkle stemmekommandoer.Legg til Hue Bridge for å få tilgang til flere funksjoner

Kataloger og brosjyrer for nedlasting