Philips Hue Smart lyspære • 60701

Philips Hue WA Lyskilde 4.6W Filament E14

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • App Store
      • Google Play
Velg mellom over 50 000 nyanser av varmt til kjølig hvitt lys for å skape den perfekte stemningen hjemme for hver aktivitet og tid på dagen.
Direkte styring via Bluetooth.

Teknisk beskrivelse

Philips Hue White ambiance Filament er en serie unike smarte LED-lyskilder som gir hjemmet ditt et klassisk utseende og en fantastisk atmosfære. Med en snurret glødetråd som kan sees i det gjennomsiktige glasset kombinerer filamentlyskildenes moderne funksjoner med en stilren og elegant vintagelook. Denne lille mignonpæren i E14 er perfekt for å gi en klassisk rafinert stemningsbelysning til lysekroner og mindre armaturer. Du kan også plassere flere filamentlyskilder i grupper og justere hver enkelt lyskilde for å skape den perfekte stemningen for hjemmet ditt og dine behov. Denne lyskilden er en del av White-serien og gjør det mulig for deh å dimme hvite belysningen til den ønskede lysstyrken. Du kan enkelt styre og justere lyset via Hue-appen og alle Hue-tilbehør. Bed å legge til en Hue-bridge får til tilgang til alle funksjoner i Hue-belysningssystemet.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”