ØS Varme ØS Alu-8 8W/m 1200W 160 m 230V • 1009185

ØS Alu-8 8W/m 1200W 160 m 230V

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Ytelseserklæring
Utforsk komfort og effektiv gulvvarme med ØS Alu-8 toleder varmekabel. Ideell for både nybygg, tilbygg og rehabilitering, er denne kabelen designet for bruk i tørre og våte rom. Godkjent for installasjon i ØS Lamiflex, gir den deg friheten til å skape varmeområder som passer dine behov.

Teknisk beskrivelse

ØS Alu-8 toleder varmekabel gir overlegen ytelse med effekter under 70W/m². Den kan også installeres direkte på brennbare gulv med en effektgrense på 80W/m². Den tekniske kvaliteten gir pålitelig og jevn gulvvarme, og den er godkjent for permafrostbeskyttelse av fryseromsgulv.

Funksjonalitet

Med avansert teknologi gir ØS Alu-8 pålitelig varmefordeling, skaper et komfortabelt miljø i ethvert rom. Den toledede strukturen gir effektiv varmestyring, mens den er enkel å kontrollere og tilpasse etter dine preferanser.

Bruksområde

Velegnet for gulvvarme i både tørre og våte områder, gir ØS Alu-8 deg fleksibiliteten til å implementere varme løsninger i ethvert miljø. Godkjent for bruk i ØS Lamiflex, er den også ideell for permafrostbeskyttelse i fryserom.

Montering

ØS Alu-8 er enkel å installere, og kan legges direkte på gulvet for å levere jevn varme. Følg våre enkle instruksjoner for å oppnå optimal ytelse og nyt varme og komfort i ditt hjem eller bedrift.