Namron Downlightpakker
89447

Komplett Alfa Reflektor LED WD Downlightpakke Matt Hvit 6 pk

fra Namron Alfa
Komplett Alfa Reflektor LED WD Downlightpakke Matt Hvit 6 pk
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
89447

5 199,-

4 159,20 eks. mva. Medlemspris 4 939,05Pris per 1 Stykk
-+
Komplett Alfa Reflektor LED WD Downlightpakke Matt Hvit med det du trenger for å montere 6 stk. Alfa Reflektor LED WD downlights.

Settet inneholder:

6 x Alfa Reflektor LED WD Matt Hvit, IP44.
Alfa reflektor LED WD er en pen lavtbyggende downlight med et rent design i høy kvalitet. Kan dimmes ned flimmerfritt og tiltes 30 grader. Med innebygget WarmDim får man fremdeles den samme behaglige fargen som en halogenpære (2800-2000K). Kan monteres direkte i isolasjonsmatter.

6 x Lavtbyggende og justerbar innfellingsboks for downlight fra Namron
Kan justeres fra 370mm til 570mm. Høyde på kasse: 48mm.

1 x Downlightkabel RXKX 90 2X1,5 Snelle 25M
Kabel for downlightanlegg med lederisolasjon og ytre kappe av blyfri PVC for maksimal driftstemperatur 90 °C. RXKX 90 er spesielt beregnet for downlight-belysning.

1 x Dimmer 250W 1-pol fra Namron
1-pol trykk og vri dimmer faseavsnitt som er egnet for LED, elektroniske trafoer og 230V halogen. Beskyttet mot kortslutning, overstrøm og overoppheting.

Bruksområde

Downlighten kan brukes hvor som helst i huset inkludert bad, noe som gjør den til ett prakt eksempel for deg med øyet for detaljer!.

Montering

Hurtigkoblinger tilkobles før lampen settes inn.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”