OBO BETTERMANN Dobbel Installasjonsboks for Rapid80 • 1200480

Dobbel Installasjonsboks for Rapid80 OBO

Dobbel installasjonsboks for montering av standard utstyr til OBO Bettermann Rapid 80 kanaler, eller grenstaver med stor monteringsåpning.

Teknisk beskrivelse

Halogenfri

Funksjonalitet

Frontfestet installasjonsboks for standard bryterprogrammer for montering av to 2 enkeltinstallasjonsenheter eller en jordet flerveisstikkontakt. Med underdel som kan felles ned og ved behov fjernes for tidsbesparende ledningstilkobling, sam Med underdel som kan felles ned og ved behov fjernes for tidsbesparende ledningstilkobling, samt med tilførselsåpninger for ledningsdiameter inntil 14 mm. Halogenfri utførelse.

Montering

Klikkes enkelt på plass i front av kanalen. Med underdel som kan felles ned og ved behov fjernes for tidsbesparende ledningstilkobling, samt med tilførselsåpninger for ledningsdiameter inntil 14 mm.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”