xComfort Radiatortermostat
4560770

xComfort Radiatortermostat CHVZ-01/05

fra xComfort
xComfort Radiatortermostat CHVZ-01/05
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 868,3 MHz
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon xComfort
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Denne batteridrevene trådløse radiatortermostaten regulerer romtemperaturen i henhold til en brukerinnstilling.

Teknisk beskrivelse

Termostaten er batteridrevet og bruker to stk. 1,5V (AA)-batterier.

Funksjonalitet

Radiatortermostaten er brukervennlig og har et stort display med enkel betjening, samt barnesikring. Den viser både settpunktstemperatur og den faktiske temperaturen, i tillegg til forskjellige statusinformasjoner.

Bruksområde

Den kan brukes frittstående eller sammen med sentralstyringer som for eksempel Smart Home Controller. For å sikre optimal måling av romtemperaturen, anbefales det å bruke RF radiatortermostat sammen med en sentral komponent (f.eks. Smart Home Controller) og en temperaturføler/romtermostat. I så tilfelle kan du følge montasjeanvisningen for romtermostaten.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”