NEXA Wireless
4509408

Wireless Plug in Mottager Dimmer mini MYCR-250

fra NEXA
Wireless Plug in Mottager Dimmer mini MYCR-250
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 229,-

4509408
183,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
MYCR-250 plug-in dimmer fungerer med System Nexas fjernkontroller og sendere. Systemet er selvlærende som gir en veldig enkel og fleksibel installasjon og full kompatibilitet med andre produkter i System Nexa. Kan utvides med ulike mottakere som skumring og bevegelsessensorer.

Funksjonalitet

På / Av-knapp på mottakeren. Justerbar forkant dimming og bakkant dimming, samt lavest dimmernivå. Justerbar laveste dimmernivå og innstilling for ulike typer laster.

Med støtte for Smart Mode kan opptil 3 forskjellige favorittscenarioer lagres og enkelt aktiveres med en Nexa Smart Mode-sender.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”