Velkommen til xComfort Bridge - Din enkle vei inn i smarthusverdenen!

Utforsk smarthusteknologien som gjør livet ditt enklere og mer behagelig. xComfort Bridge, utviklet av Eaton, er den intelligente enheten som tar deg med inn i fremtidens smarte bolig.
 • xComfort Bridge

Smarthus kan virke komplisert for mange, og vi forstår at du kanskje lurer på hvor du skal begynne. Med xComfort Bridge trenger du ikke bekymre deg lenger. Denne styringsenheten gir deg den perfekte starten på din smarthusreise og gir deg full kontroll over hjemmet ditt.

Med den anerkjente EATON xComfort-teknologien får du økt komfort og sikkerhet i hjemmet ditt. I tillegg har du full oversikt og kontroll over energibruken, slik at du kan leve mer energieffektivt.

Hvorfor velge xComfort Bridge?

 • Brukervennlig og enkel: Enten du er en erfaren smarthusinstallatør eller nybegynner, er xComfort Bridge utformet for å gjøre det enkelt for deg å tilby kundene dine en bedre hverdag.
 • Smart og fleksibel styring: Med xComfort Bridge kan du trådløst styre solskjerming, lys og varme på enhetsnivå eller romnivå. Du kan til og med lage egendefinerte scener som passer dine behov perfekt. Legg til sikkerhetsprodukter som brannvarsler og alarm for ekstra trygghet.
 • Oversiktlig energibruk: Ved å måle energiforbruket per rom og totalt for boligen, får du full oversikt over hvor energien brukes. Dette gir deg mulighet til å ta kontroll over kostnadene og miljøpåvirkningen.
 • Enkel installasjon: xComfort Bridge er enkel å installere og sette i drift. Med forhåndsprogrammerte Go Wireless-pakker og en intuitiv app, kan du komme i gang på kort tid uten behov for spesielle programmeringskunnskaper.
 • Skalerbar løsning: Systemet er lett å utvide hvis du ønsker å legge til flere smarte enheter senere. Legg til brytere, dimmere, varmeaktuatorer og trådløse sensorer etter behov.

Smarthus har aldri vært enklere enn med xComfort Bridge. Utforsk den nye måten å leve smartere og mer effektivt på. Med vår oppgraderte app har du fjernstyring i fingertuppene, slik at du kan tilpasse belysning og temperatur akkurat slik du ønsker.

Ikke la smarthusteknologien skremme deg lenger. Velg xComfort Bridge for en kundevennlig og enkel opplevelse, og oppdag mulighetene med smarthus - en fremtidssikker investering for ditt hjem!

Kom i gang med xComfort Bridge i dag og ta det første skrittet inn i den fantastiske verdenen av smarthus!

 • Belysning

  Enkel styring av lys i boligen via trådløse brytere, xComfort Bridge-appen, forhåndsdefinerte scener eller astrour

 • Oppvarming

  Enkel varmekontroll på romnivå via xComfort Bridge-appen, forhåndsdefinerte scener eller varmeprogrammer

 • Solskjerming

  Enkel styring av solskjerming på romnivå via xComfort Bridge-appen, forhåndsdefinerte scener eller varmeprogrammer

 • Stemmestyring og Fjerntilgang

  Kan fjernstyres ved hjelp av xComfort Bridge-appen på iOS- (iPhone, iPad og iPod) eller Android-enheter (smarttelefon og nettbrett). Integrering med Amazon Alexa og Google Home

xComfort Go Wireless-pakker

Go Wireless-pakkene forenkler installasjon av betjeningsutstyr for belysning, solskjerming, ventilasjon og mer. En ny bolig så vel som et eksisterende hjem kan enkelt oppgraderes til et smarthjem. Det er trådløst og forhåndsprogrammert, noe som betyr rask og enkel installasjon, og kan monteres på hvilken som helst flat overflate, inkludert glassvegger. Eaton Go Wireless-løsninger passer til sømløs og pålitelig integrering i hjemmet.

Eaton Go Wireless er den pålitelige, trådløse løsningen som fungerer hver gang, akkurat som en kablet bryter. Utrolig nok har denne svært pålitelige løsningen også lang batterilevetid. Med vanlig bruk varer batteriene opptil 10 år.

xComfort Bridge

xComfort Bridge er neste generasjons alternativ for å kontrollere xComfort-smarthusinstallasjoner via en fin og brukervennlig app. Kontrolleren er enkel og brukervennlig og gjør det lett å installere xComfort smarthus-systemene, uavhengig av hvorvidt du er en ny eller erfaren xComfort-montør. Du trenger ingen ytterligere konfigurasjonsprogramvare eller tidligere erfaring i programmering – alt du trenger for å komme i gang er å kombinere xComfort Bridge med en av de forhåndskonfigurerte Go Wireless -pakkene våre eller xComfort-aktuatorene og -sensorene slik at du kan administrere smarthjemmet på en enkel, skalerbar og fremtidssikker måte.

Belysning

Å skape riktig atmosfære og tilpasse belysningen etter våre preferanser er essensielt for å skape et komfortabelt og funksjonelt hjem. Med xComforts innovative teknologi blir dette en enkel og spennende opplevelse. Våre dimmere og bryteraktuatorer er designet for å gi deg full kontroll over belysningen i hvert rom, slik at du kan tilpasse lyset etter dine behov og ønsker.

xComforts dimmere gir deg muligheten til å justere lysstyrken presist og skape den perfekte stemningen for enhver anledning. Enten du vil ha avslappende dempet belysning eller mer lys for produktivitet, våre dimmere gir deg den fleksibiliteten du trenger.

Samtidig gir våre bryteraktuatorer deg enkel og praktisk styring av belysningen. Med en enkel berøring kan du slå av og på lysene, enten via tradisjonelle veggbrytere eller ved hjelp av en brukervennlig app på smarttelefonen din.

Men det stopper ikke der - xComfort Bridge tar belysningsstyringen til et helt nytt nivå. Med Bridge kan du integrere xComforts dimmere og bryteraktuatorer i et avansert smarthusnettverk. Bridge er styringsenheten som gir deg full oversikt og kontroll over belysningen i hele hjemmet ditt, uansett hvor du befinner deg. Du kan enkelt tilpasse belysningen etter dagens aktiviteter, opprette automatiserte scenarier og til og med fjernstyre lysene når du ikke er hjemme.

Bli med på reisen mot et smartere og mer behagelig hjem med xComforts dimmere og bryteraktuatorer, drevet av den kraftfulle xComfort Bridge. Oppdag mulighetene og nyt den optimale belysningsopplevelsen - alt med et enkelt trykk!

Oppvarming

En optimal temperatur i hjemmet er nøkkelen til komfort og velvære. Med xComforts avanserte teknologi blir styringen av varme enkelt og skreddersydd etter dine behov. Våre aktuatorer og termostater gir deg presis og pålitelig kontroll over oppvarmingen i hvert rom, slik at du kan oppnå den ønskede temperaturen akkurat når du trenger det.

xComforts aktuatorer fungerer sømløst med termostater og sensorer for å skape et effektivt varmesystem i hjemmet ditt. De justerer varmeinnstillingene basert på rommets temperatur, og sørger for at du alltid har den optimale komforten, samtidig som du sparer energi.

Men det stopper ikke der - med xComfort Bridge blir varmestyringen enda mer intelligent og tilgjengelig. Bridge er hjernen i systemet som knytter sammen xComforts aktuatorer, termostater og sensorer i et helhetlig smarthusnettverk. Du kan enkelt tilpasse varmen etter dine daglige rutiner, opprette automatiserte tidsskjemaer og fjernstyre oppvarmingen, selv når du ikke er hjemme.

Bli med på reisen mot en mer energieffektiv og komfortabel bolig med xComforts aktuatorer, termostater og sensorer, og oppdag de utallige mulighetene med xComfort Bridge. Ta kontroll over varmestyringen på en smart måte - slik at du alltid kan nyte et varmt og koselig hjem, tilpasset dine behov!

Solskjerming

Solskjerming spiller en viktig rolle i å skape et behagelig inneklima og beskytte mot uønsket varme og blending fra solens stråler. Med xComforts avanserte teknologi blir styringen av solskjermingen en lek. Våre aktuatorer og sensorer gir deg presis og praktisk kontroll over solskjermingen, slik at du kan tilpasse lysforholdene og temperaturen i hvert rom etter dine preferanser.

xComforts aktuatorer fungerer sømløst med sensorer for å justere solskjermingen automatisk. De reagerer intelligent på endringer i lysnivået og tilpasser seg solens posisjon, noe som sørger for at du alltid har den perfekte balansen mellom naturlig lys og skjerming.

Men det stopper ikke der - xComfort Bridge gjør styringen av solskjermingen enda mer avansert og tilgjengelig. Bridge er den intelligente enheten som knytter sammen xComforts aktuatorer og sensorer i et helhetlig smarthusnettverk. Du kan enkelt programmere tidsskjemaer, opprette automatiserte scenarier og fjernstyre solskjermingen fra hvor som helst, ved hjelp av en brukervennlig app på smarttelefonen din.

Bli med på reisen mot en mer komfortabel og energieffektiv bolig med xComforts aktuatorer, sensorer og xComfort Bridge, og oppdag hvordan du kan tilpasse solskjermingen etter dine ønsker - og nyte det beste av både innendørs og utendørs verden!

bevegelsessensorerog og dør/vinduskontakt

Med xComforts bevegelsessensorer kan du oppnå enestående automatisering og kontroll i ditt hjem. Disse avanserte sensorer registrerer bevegelse i sanntid og gir deg muligheten til å automatisere lys, ventilasjon, varme og andre installasjoner. Du trenger ikke lenger bekymre deg for å glemme å slå av lyset når du forlater et rom eller å justere ventilasjonen eller varmen etter behov. Bevegelsessensorene gjør alt dette for deg, og bidrar til å spare energi og penger ved å sørge for at lys og andre apparater kun er på når det er nødvendig.

Men det stopper ikke der - xComforts dør/vinduskontakt gir deg enda flere muligheter for energieffektiv varmestyring. Når dører eller vinduer åpnes, kan dør/vinduskontakten automatisk sette varmen i frostsikring. Dette forhindrer unødvendig varmetap og bidrar til å redusere energiforbruket, spesielt på kalde dager.

Det som gjør dette systemet enda mer imponerende, er xComfort Bridge. Bridge er hjernen i smarthusnettet, og knytter sammen alle xComfort-enheter, inkludert bevegelsessensorer og dør/vinduskontakt, til en sømløs og intelligent enhet. Med Bridge kan du enkelt tilpasse innstillingene etter dine preferanser, overvåke aktiviteten i sanntid og motta varsler og hendelseslogger på smarttelefonen din uansett hvor du befinner deg.

Bli med på reisen mot et mer energieffektivt og smart hjem med xComforts bevegelsessensorer og dør/vinduskontakt, drevet av xComfort Bridge. Opplev den enkle kontrollen, komforten og besparelsene som kun et intelligent smarthusnettverk kan gi. Ta det første skrittet mot en smartere framtid i dag - med xComforts avanserte løsninger og xComfort Bridge som din pålitelige veiviser!

Vannsikring

Vannskader er en av de vanligste og kostbare problemene som kan oppstå i hjemmet ditt. Heldigvis gjør xComforts innovative teknologi det enklere enn noen gang å beskytte hjemmet ditt mot vannskader. Med Waterguard og våre pålitelige sensorer får du tidlig varsling om potensielle lekkasjer og oversvømmelser, slik at du kan handle raskt og begrense skader.

xComforts Waterguard fungerer i harmoni med våre avanserte sensorer. Disse sensorene er plassert strategisk rundt i hjemmet for å overvåke fuktighet og vannivåer. Ved detektering av unormalt høye fuktighetsnivåer vil Waterguard automatisk stenge vanntilførselen, og gi deg verdifull tid til å håndtere situasjonen før det utvikler seg til en større vannskade.

Men det stopper ikke der - med xComfort Bridge blir overvåkingen enda smartere og mer tilgjengelig. Bridge er den intelligente enheten som knytter sammen Waterguard og sensorene i et helhetlig smarthusnettverk. Du kan enkelt få varsler på smarttelefonen din om eventuelle vannlekkasjer, selv når du ikke er hjemme, slik at du kan handle raskt uansett hvor du befinner deg.

Bli med på reisen mot en mer beskyttet og trygg bolig med xComforts Waterguard og sensorer, drevet av xComfort Bridge, og oppdag hvor enkelt det er å forebygge vannskader og bevare hjemmet ditt i beste stand. Ta kontroll over vannsikkerheten i hjemmet ditt - slik at du kan sove godt om natten vel vitende om at du har ekstra beskyttelse mot uforutsette vannproblemer.

Trådløse brytere

xComforts trådløse brytere gir deg enestående kontroll og bekvemmelighet i ditt smarthus. Med deres trådløse design kan de festes hvor som helst på veggen uten behov for kabling, noe som gir deg full frihet til å plassere dem akkurat der du ønsker. Fra et enkelt trykk hvor som helst kan du nå styre alt fra belysning, persienner og ventilasjon til forhåndskonfigurerte scener og funksjoner i hjemmet ditt.

Disse allsidige trådløse bryterne gir deg muligheten til å styre xComfort aktuatorer direkte, slik at du kan justere lysstyrken, heve eller senke persienner, eller regulere ventilasjonen - alt med et enkelt trykk. Og det stopper ikke der - de kan også brukes til å aktivere xComfort Bridge scener og funksjoner, som lar deg sette opp automatiserte handlinger og tilpasse hjemmet ditt etter dine behov og preferanser.

I tillegg til de klassiske trådløse xComfort-bryterne har serien også den multifunksjonelle xComfort-bryteren. Den kombinerer alle fordelene med en standard trådløs xComfort-bryter med registrering av temperatur og luftfuktighet. En universell enhet som også har klimakontroll i et rom som bruker xComfort Bridge og appen.

Takket være standard størrelse på 55 x 55 mm, kan de trådløse universalbryterne nå kombineres med mer enn 30 forskjellige bryterrammer fra ulike produsenter. I tillegg vil forskjellige farger på vippestykkene friske opp veggen.

Det som gjør dette systemet enda mer imponerende, er xComfort Bridge. Bridge er hjernen i smarthusnettet, og knytter sammen alle xComfort-enheter, inkludert trådløse brytere, til en sømløs og intelligent enhet. Med Bridge kan du enkelt tilpasse innstillingene, opprette automatiserte scenarier og fjernstyre funksjoner på smarttelefonen din - uansett hvor du er.

Bli med på reisen mot et mer brukervennlig og tilpasningsdyktig hjem med xComforts trådløse brytere og xComfort Bridge. Opplev den enkle kontrollen, komforten og funksjonaliteten som kun et intelligent smarthusnettverk kan gi. Ta det første skrittet mot en smartere framtid i dag - med xComforts avanserte løsninger og xComfort Bridge som din pålitelige veiviser!

Vippestykker til trådløse brytere

xComforts trådløse brytere er ikke bare funksjonelle og praktiske, de gir deg også muligheten til å sette et personlig preg på interiøret ditt. Med vårt brede utvalg av vippestykker kan du enkelt skape en unik og stilfull atmosfære i hjemmet ditt.

Vi tilbyr vippestykker i forskjellige farger, slik at du kan matche dem med dine eksisterende fargevalg eller velge en kontrastfarge for å skape en iøynefallende effekt. Enten du ønsker å gå for en elegant og moderne stil med en diskret farge, eller ønsker å legge til litt farge og liv til veggene dine, har vi et vippestykke som passer for deg.

I tillegg til fargevalg tilbyr vi også vippestykker med forskjellige symboler, slik at du enkelt kan identifisere hva hver bryter styrer. Dette gjør det enklere for deg og gjestene dine å navigere i ditt smarthussystem, og sørger for at du alltid vet hva hver bryter gjør.

Uansett om du er ute etter en bryter som passer perfekt inn i interiøret ditt eller ønsker å legge til litt personlig preg i hjemmet ditt, har xComforts trådløse brytere og vippestykker det du trenger. Oppdag det mangfoldige utvalget vårt og skap din drømmeinnredning med xComforts stilige og funksjonelle løsninger!