Steinel Varmluftpistol med kraftig børstemotor og SoftGrip • 8805138

Varmluftpistol HG 2120 E 2200W i koffert med Dyser/krymp

Den kraftige allrounderen HG 2120 E utfører de fleste varmluftoppgaver på verksted og på byggeplassen helt uten problemer. Den optimerte ergonomien og den praktiske enhåndsbetjeningen bidrar også.

Avhengig av hvilken dyse du har satt på, kan du dermed krympe, forme, sveise eller løsne i timevis uten å bli sliten.


- Ergonomisk håndtak med SoftGrip.
- Munnstykke tilpasset standard tilbehørsortimentet.
- Leveres i koffert med dyser og krymp.

Teknisk beskrivelse

Temperaturen kan justeres manuelt i 9 trinn fra 80 til 630 °C, og luftmengden kan varieres i 3 trinn fra 150 til 500 l/min.

Effekt: 2200W.
Lengde på strømkabel: 2 meter.
LxBxH: 253 x 86,5 x 200 mm.

Funksjonalitet

Kraftig børstemotor (750t)

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”