EIP Koblingsur/Timer • 1402703

Timer Tidsur 1-60 min. Mekanisk 3500W

Timer 1-60 min. kutter strømmen etter angitt tid på tilkoblet elektrisk materiell. Brukes for eksempel på kaffetrakter, bordgrill og annet utstyr. Den styres enkelt med å vri tidshjulet til ønsket tid mellom 1-60 minutter. Timeren er helt lydløs. Maks belastning 3500W.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”