PT fireveis stikkontakt Elko AS
1511855

Stikkontakt 4-veis m/j I PH 1085 PT

fra Elko
Stikkontakt 4-veis m/j I PH 1085 PT
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Beskyttelsesklasse I Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
En fireveis innfelt stikkontakt med jord. Stikkontakten leveres med termoplastkappe, og den leveres med barnevern. Stikkontakten kan monteres i to enkle veggbokser som er skjøtet med 71 mm skjøtestykke eller en dobbel veggboks. Hvis du ikke kobler stikkontaktene sammen får de ulike funksjoner: Den ene halvdelen kan for eksempel styres via bryter, mens den andre halvdelen fungerer uten styring av bryter.

Teknisk beskrivelse

Poltall: 2
Merkespenning: 250 V
Merkestrøm: 16 A

Bruksområde

Stikkontakt komplett, med jord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”