Elko 3-veis stikkontakt
1511803

Stikkontakt 3-veis innfelt med sentralplate S1093 PT Hvit

fra Elko
5,0 av 5 ()
Stikkontakt 3-veis innfelt med sentralplate S1093 PT Hvit
Bruksområde Innendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Polarhvit, 3-veis stikkontakt fra Elko for innfelling. Med jord og barnevern. Innstikkhullene er snudd 90 grader, slik at ledningen henger nedover ved bruk av vinklet plugg.

Bruksområde

For bruk innendørs i hus med skjult anlegg (innfelt) IP20.

Montering

Monteres med sentralplate. Passer inn i kombinasjonsplate fra Elko med 2, 3, 4, og 5 hull.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”