Shelly Smart plugg • 94472

Shelly Plus Plug S Black

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
Shelly Plus Plug S er en kompakt smartplugg med mange innebygde funksjoner. Plug Plus S er bygget på en kraftig ESP32-prosessor med et 12A relé og har en innebygd strømmåler, slik at du enkelt kan overvåke strømforbruket ditt.

Teknisk beskrivelse

Enheten er utstyrt med generasjon 2 maskinvare, inkludert en kraftig ESP32-prosessor. I tillegg har den ekstra sikkerhetsfunksjoner som overtemperatur-, overspennings-, overstrøm- og overbelastningsbeskyttelse. Den nye maskinvaren gir også mulighet for bruk av skriptfunksjoner for avansert og tilpasset funksjonalitet, samt utvidelse av rekkevidden til enheten.

Funksjonalitet

Shelly Plus Plug S er designet for å brukes i eksisterende stikkontakter i bygningen og muliggjør intelligent kontroll av ikke-smarte enheter som gulvlamper. Den kan også brukes til å eliminere strømforbruk i standby-modus for TV, PlayStation og lignende, eller for å øke sikkerheten ved å automatisk slå av strykejernet etter noen minutter. Hvis du bare ønsker å overvåke strømforbruket til hvitevarer eller lignende, kan du også sette en pinkode på Plus Plug S slik at fryseren eller kjøleskapet ikke kan slås av ved et uhell via appen. Shelly Plus Plug S har en kraftig LED-ring foran som kan visualisere strømforbruket ved å skifte farge mellom grønt, gult og rødt. Lyset kan selvfølgelig også slås av eller brukes som nattlys når du eller barna står opp om natten.

Bruksområde

Shellys Plus Plug S er enkel å sette opp og styre via Shelly Smart Control-appen eller ditt foretrukne smarthussystem. Shelly-enheter fungerer 100 % lokalt og krever bare et lokalt nettverk for å fungere. Shelly kan brukes alene i Shelly Smart Control-appen eller sammen med mer enn 200 partnersystemer som Google Home, Amazon Alexa, Home Assistant, Samsung SmartThings, Athom Homey og mange flere.

Montering

Shelly Plus Plug S kan kobles til internett eller det lokale nettverket via 2,4 GHz WiFi. I tillegg har enheten innebygd Bluetooth, akkurat som resten av Pro- og Plus-enhetene, og kan derfor også brukes som gateway for Shelly Bluetooth-enheter. Shelly Plus Plug S fungerer lokalt uten tilkobling til Shelly Cloud, men det anbefales å aktivere tilkoblingen for enkel datalagring og økt funksjonalitet. Enheten kan også kommunisere via MQTT, HTTP og WebSocket.