Plejd Extender,2 inputs,bat,mesh,BT • 1400117

Plejd - EXT-01 - Extender 2 inputs BT

 • Fungerer med

  Virker med Plejd

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Brukerveiledning
Extender (EXT-01) øker rekkevidden til Plejd-mesh. Produktet har også integrert Batteribackup (BAT-01) som holder tidsfunksjoner, som astrour og ukesur, aktiv selv ved strømbrudd.

Teknisk beskrivelse

Batteriet varer inntil 10 år. Radiorekkevidde ca. 10 m innendørs.

Funksjonalitet

EXT-01 kan styre en eller flere enheter i Plejd-mesh trådløst ved hjelp av for eksempel en trykkbryter eller Adapter vri (RTR). Innstillingene konfigureres enkelt i Plejd-appen.

Montering

Produktet installeres i en veggboks bak trykkbryter/dekklokk, eller ved hjelp av Monteringsklips (MNT-01, medfølger ikke) på vegg eller DIN-skinne.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”