Philips Hue Lightstrip • 60333

Philips Hue WCA Gradient Lightstrip for TV 75"

fra Philips Hue Gradient Lightstrip
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
Opplev spennende hjemmeunderholdning med Philips Hue Play gradient lightstrip, laget for TV-er på 75 tommer. Med Hue Gradient Lightstrip får du en kombinasjon av hvitt og farget lys som reagerer på innholdet på skjermen. Inkluderer strømforsyning og feste.

Funksjonalitet

Få en jevn blanding av flerfarget lys samtidig i én LED-remse. Fargene flyter sammen naturlig og kaster lys mot veggen for å utheve den unike effekten bak TV-en. Opplev magien med surroundbelysning. Med 45-graders lysstråling reagerer Play gradient lightstrip på innholdet på hele skjermen i sanntid og skaper en oppslukende TV- og spillopplevelse. Krever Philips Hue Play HDMI Sync Box og Hue Bridge som selges separat.

Bruksområde

Philips Hue Play gradient lightstrip er særlig utviklet for TV-underholdning. Det eneste smartbelysningsmerket som enkelt synkroniserer fargeaktivert smartbelysning med filmer og spill for spennende hjemmeunderholdning. Den revolusjonerende Hue Sync-teknologien registrerer innholdet du ser på eller spiller, og tolker det til et lysmanus for å skape en fargerik opplevelse i hele rommet.

Montering

Fest til veggmonterte eller frittstående 75 tommer TV-er med det inkluderte festet om gjør monteringen rask og enkel.
Hvis din TV faller mellom størrelsesanbefalingene, velger du den nærmeste størrelsen ned (f.eks. passer lysrekken på 55 tommer til en 62-tommers TV).

Forbehold

Philips Hue Play gradient lightstrip forutsetter Philips Hue Play HDMI Sync Box, Hue Sync-mobilappen og en Hue Bridge.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”