Philips Hue WA Fair Taklampe Sort • 60646

Philips Hue WA Fair Taklampe Sort

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • Målskisse
      • App Store
      • Google Play

Philips Hue Fair er et taklys med en meget bred lysvinkel og en unik og moderne design som fremhever oppholdsrommet. Denne armaturen lyser både oppover og nedover, og med White ambiance kan du velge mellom kalde og varme toner av hvitt lys. La Fair hjelpe deg med å våkne, få energi, konsentrere deg og slappe av. Med sin robuste og kvalitative design kombinerer denne armaturen funksjon og form, i tillegg til å bruke en energieffektiv LED med lang levetid. Den er lett å koble til og styre med Hue-tilbehøret ditt.

Kontroller Philips Hue-belysningen direkte med den trådløse dimmeren. Du kan skru lysene av og på, bytte mellom fire forskjellige lysinnstillinger og dimme til riktig lysstyrke. Installasjonen er rask og enkel. Alt du skal gjøre er å pare bryteren med lampen og plassere bryteren et sted i hjemmet ditt. Så enkelt er det.

Med Hue Bluetooth-appen kan du styre Hue-smartbelysningen i et enkelt rom i hjemmet.
Tilføy opptil ti intelligente lyskilder og styr alle sammen med et tastetrykk på mobilenheten din.

Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, når den er paret med en kompatibel Google Nest eller Amazon Echo-enhet. Med enkle talekommandoer kan du styre en enkelt lampe, eller flere lyskilder i et rom.

Disse lyspærene og lampene gir ulike nyanser av hvitt lys, fra varmt til kjølig. Med full dimming fra skarpt dagslys, til dempet nattlys, kan du justere lyskildene slik at de lyser med akkurat den nyansen og skarpheten du trenger.

Gjør dagen din lettere og behageligere med fire lysinnstillinger som er håndlaget spesielt for daglige gjøremål: Energize, Concentrate, Read og Relax. De to kalde nyansene, Energize og Concentrate, hjelper deg med å komme i gang om morgenen eller holde fokus, mens de varmere innstillingene Read og Relax er perfekte når du vil nyte en god bok eller slappe av.

Bruk en Hue Bridge (selges separat) sammen med smartbelysningen din for å oppleve alle funksjonene Philips Hue har å by på. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 5 intelligente lyskilder, som kan styres fra hvor som helst i hjemmet. Opprett rutiner for å automatisere smartbelysningen din. Bestem hvordan belysningen skal oppføre seg når du ikke er hjemme, eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte lysbrytere.

Funksjonalitet

Legg til Hue Bridge for å få tilgang til flere funksjoner.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting