Philips Hue Bridge • 60543

Philips Hue Bridge

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • Målskisse
      • App Store
      • Google Play

Personlig trådløs belysning

Philips Hue Bridge hjelper deg å bygge ditt eget komplette smartbelysningssystem der du kan styre opptil 50 lys i hele hjemmet. Du kan styre lysene med en smartenhet og ha tilgang til hele systemet fra den andre siden av verden. Denne tilkoblingen fungerer med Wi-Fi, så hvis internett er nede, har du fortsatt tilgang til og kontroll over lysene.

Forbedre ditt Hue-smarte belysningssystem med ulike tilbehør, inkludert intelligente dimmere og bevegelsessensorer. Koble til opptil 12 forskjellige tilbehør på en Hue Bridge og fullt ut automatiser hjemmet ditt.

Koble de intelligente lysene dine til Hue Bridge, og last ned Hue-appen for å sikre at hjemmet ditt er godt opplyst uansett hvor du er. Konfigurer lysrutiner i appen for å slå på lysene dine på et bestemt tidspunkt slik at det ser ut som du er hjemme. Da får du ro i sinnet.

Hue Bridge lar deg koble til opptil 50 lys, slik at du kan bekle hele hjemmet ditt – innvendig og utvendig – og styre alt fra appen.

Hue Bridge er en viktig i det smarte belysningssystemet Philips Hue. Hue Bridge er selve hjernen i systemet, og kommuniserer med både de smarte lyspærene dine og Hue-appen for å sikre at alt fungerer sammen, i tillegg til å aktivere automatiseringsfunksjonene i smarthjem som planleggingsrutiner og tidsstyring.

Philips Hue bruker ZigBee, en energieffektiv og pålitelig teknologi for lysstyring, for å styre de intelligente lysene dine. Alle nye funksjoner og forbedringer som gjøres til systemet oppdateres automatisk til Hue intelligente lys.

Funksjonalitet

Når du er koblet til Hue Bridge, kan du koble lysene dine opp mot Alexa, Apple HomeKit, og Google Assistant, og kontrollere lysene dine ved hjelp av stemmen din. Enkle talekommandoer lar deg slå lysene på og av, regulere lysstyrken på lysene dine, og til og med bruke en lysscene.

Forbehold

Dette er et smarthusprodukt som er utviklet og laget for små og medium smarthusinstallasjoner. Bruk aldri disse produktene i sammenheng med livsviktige komponenter/enheter. Vi anbefaler ikke produktet satt opp og benyttet med mer enn 30-40 enheter da dette kan gå ut over ytelse og stabilitet på produktet. Vi tar forbehold om oppgitt rekkevidde da dette kan påvirkes av lokale forhold og ytre påvirkning/forstyrrelser. Vi tar også forbehold om at programvare kan endres, noe som kan påvirke enkeltkomponenters egenskap og funksjonalitet. Større installasjoner bør prosjekteres og avtales i samarbeid med Elektroimportøren.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”