Eaton Komplett 4-polet overspenningsvern
1609768

Overspenningsvern SPCT2-280/4 4-polet 280VAC 4x20kA Eaton

fra Eaton
Overspenningsvern SPCT2-280/4 4-polet 280VAC 4x20kA Eaton
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1609768

2 185,-

1 748,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Komplett 4-polet overspenningsvern 280VAC fra Eaton. For bruk i private og industrielle bygninger. Kassetter kan byttes ut. Unngå store ødeleggelser i hus og hjem ved å installere denne. Lynet kommer gjerne først inn via sikringsskapet og stoppes effektivt av et bra overspenningsvern. Vi anbefaler bruk av finvern i tillegg på spesielt kostbare og utsatte elektroniske produkter. Nominell utløser strøm 20kA.

Teknisk beskrivelse

Nominell spenning 280VAC. 20kA. Kategori type 2. IP30.

Funksjonalitet

Utskiftbare kassetter.

Bruksområde

For bruk i private og indistrielle bygninger.

Montering

Monteres på 35 mm. DIN-skinne.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”