ØS Varme Selvregulerende varmekabel 11W/m ved +5°C, med stø • 1036796

ØS Plug & Play m/støpsel 16m

Selvregulerende varmekabel 11W/m ved +5°C, med støpsel. ØS Plug and Play er godkjent for legging innvendig i drikkevannsrør og utvendig på rør. Varmekabelen er oval med en dimensjon på 9,2 x 5,3 mm. Husk jordfeilbryter med maks 30 mA utløserstrøm. Bruksområde: Frostsikring innvendig i drikkevannsrør. Frostsikring lagt utvendig på rør. Nippel for vannrør: Passer til ØS Lime, ØS Plug and Play og ØS 30-21L 8W/m. Flammebeskyttet selvregulerende varmekabel 11W/m ved +5°C. Heldekkende metallskjerm. Effekt: 11W/m ved +5°C utenpå røret. 22W/m i rør ved vanntemperatur +5°C. Den selvregulerende varmekabelen skal kun kobles inn ved risiko for frost, dvs. ved temperaturer lavere enn +5°C på røret. Bør reguleres med termostat med føler plassert på røret.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent