Namron Zigbee smarte panelovner

Namrons Zigbee smarte panelovner kan styres med mobilen fra hvor enn du befinner deg – slik at du har full kontroll om du er hjemme, på jobb eller på ferie! Med strømbesparende innstillingsmuligheter og praktiske funksjoner gir ovnene lavere strømforbruk i tillegg til økt komfort.


Fordelene med en Zigbee panelovn

Fordelene med en Zigbee panelovn

Ovnene med lokal Zigbee-tilkobling har en rekke fordeler sammenlignet med konvensjonelle WiFi-ovner. Ettersom ovnene kobles lokalt mot din Zigbee smarthus hub, er du sikret lokal kontroll og styring selv om internettforbindelsen skulle gå ned. Du kan også sette opp ukesprogram, eller styre oppvarmingen basert på strømprisen (avhenger av funksjonalitet på din smarthub).

Smarte ovner er en fornuftig investering for det moderne hjemmet, hvor stadig flere ting effektiviseres og kobles opp mot nettet, og vil med stor sannsynlighet bare bli med og mer populære i tiden fremover.


 • Namron zigbee kan styres fra mobilen

  Styres fra mobilen

  Panelovnene kan du styre enkelt via en app på mobilen, eller i smarthuben. Praktisk om du glemte å skru ned ovnene før du dro hjemmefra - for ikke å snakke om hvor komfortabelt det er å komme frem til ferdig oppvarmet hytte. Pendler du og har perioder hvor du er lite hjemme, kan du uansett ha full kontroll over varmen både med bare noen tastetrykk på telefonen din.

 • Lavere strømregning

  Lavere strømregning

  Ved å planlegge temperaturen ut ifra faktiske behov, oppnår du å bruke mindre strøm i perioder hvor du ikke er hjemme, og ved å ikke varme opp soner og rom hvor du ikke oppholder deg. På denne måten oppnår du bedre kontroll over strømutgiftene, uten at det går ut over komforten. Varmestyring på denne måten vil utgjøre en stor forskjell hos de aller fleste husholdninger.Reduser strømforbruket med ukeprogram

Ved å sette opp ukeprogrammer kan du planlegge temperaturen ut ifra din livsstil og dine behov. Du kan for eksempel velge å sette temperaturen til 21 grader på morgenen i ukedagene, deretter kjøligere på dagtid mens du er borte på jobb, for at den så øker igjen på ettermiddagen når du er tilbake igjen. I helgene kan temperaturen være jevn gjennom dagen for så å senkes på nattestid.Praktiske funksjoner

Praktiske funksjoner som barnesikring og åpent- vindu sikrer at ovnene alltid er i sync med ditt smarthus så du ikke fyrer unødvendig.

 • Åpent-vindu-funksjon

  Åpent-vindu-funksjon

  Åpen-vindu-funksjonen gjør at ovnene «forstår» hva skjer når et vindu eller verandadør åpnes og temperaturen drastisk faller. Når dette skjer vil ovnen automatisk gå over i antifrost-modus og operere på 7C mens Åpent-vindu-ikonet blinker. Om temperaturen stiger vil ovnen gå tilbake til forrige modus med Åpent-vindu-funksjonen på. Du kan også gå tilbake til forrige modus ved å trykke på en vilkårlig knapp.

 • Barnesikring

  Barnesikring

  Termostaten på ovnene kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

  Minnefunksjon

  Ovnene er utstyrt med en praktisk minnefunksjon ved strømbrudd. Når strømmen returnerer, vil ovnen gå tilbake til samme temperatur som før strømbruddet. • Stilrent og moderne utseende
 • Stilrent og moderne utseende

Stilrent og moderne utseende

Ovnenes lekre, stilrene design gjør at de sømløst blir en del av husets interiør og vil komplementere de fleste hjem. Panelovnene fås både i matt hvit og matt sort utførelse. De hvite ovnene tar seg elegant ut i alle rom og alle omgivelser, og passer utmerket til den nordiske, lyse stilen i både klassiske så vel som mer moderne interiører. Moderne sorte elementer er definitivt kommet for å bli i norske hjem , og de sorte ovnene er stilige til både mørkere/fargesterke vegger og som kontrast til lyse vegger.Enkel montering, enkel oppstart

Ovnen monteres på vegg med medfølgende festebrakett og fire skruer. Press så ovnen på festet og sett inn stikkontakten (kabellengde 1,6 m). Deretter kobler du ovnen raskt og enkelt mot din Zigbee smarthub, og du kan styre den derfra eller med mobilen. Ovnen kan også brukes uten smarthub, og vil da fungere som en enkel panelovn.


 • Kompatibilitet

  Kompatibilitet

  Namron Zigbee panelovner er kompatible med blant annet Athom Homey og Futurehome.
  Med Athom Homey kan ukesprogram settes direkte i app eller ved bruk av flows, med Futurehome brukes automatiseringsløsningen.

 • Brukervennlig display

  Brukervennlig display

  Et brukervennlig og lettbetjent, lysende LED-display er plassert på ovnens overside, for enkel tilgang.Namron Zigbee panelovner • Namron Zigbee panelovn kommer i sort eller hvit
 • Teknisk beskrivelse

  Effekt:400-1000W
  Spenning: 220-240V~ 50/60Hz
  Display: LED display digitalt
  Kabel: 1,6 meters kabel med plugg
  Kapslingsklasse: IP24
  Standby strømforbruk: 0,5W
  Protokoll: Zigbee 3,0

  Ovnene kommer i fire ulike lengder/wattstyrker: 400W (465 mm), 600W (525 mm), 800W (645 mm) og 1000W (735 mm).

Relaterte artikler