Namron smart klima & varme


Namron smarthus varme og klima

I kalde Norge bruker vi mye av strømmen til oppvarming. Smarte produkter kan hjelpe deg med å redusere ditt strømforbruk uten at det går ut over komforten. Du vil enkelt kunne dele boligen inn i ulike soner eller rom, og styre temperaturen i disse individuelt. Ved å gjøre tilpasninger for dine behov og ditt bruksmønster oppnår du en stabil og komfortabel innetemperatur, og du unngår å bruke unødig med strøm på å varme opp boligen.

Enhetene styres og kontrolleres ved hjelp av tilknyttet fjernkontroll, mobilen eller via gatewayen - her har du også full oversikt over forbruket. Våre Z-Wave-produkter er stabile og brukervennlige enheter som er svært enkle å sette opp, har god rekkevidde og er besparende med tanke på energiforbruk.


 • Namron Termostat touch Z-Wave 16A

  Termostat touch Z-Wave 16A

  Smart termostat med brukervennlig touchskjerm og mange praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Blant annet har den ukeprogram og fire ulike moduser: Borte, Automatisk, Manuell og Tørking. Det doble følersystemet (rom og gulv) gir stabil temperatur, og dermed økt komfort og energibesparelse. Finnes både i hvit og sort utførelse. Les mer om termostaten her

 • Namron Z-wave Switch 16A

  Z-wave Switch 16A

  Switch som lar deg styre også de mer strømkrevende produktene! Bruk den bak stikkontakten til panelovnene dine, og du kan styre dem fra stort sett hvor som helst du befinner deg i huset. Alt forbruk registreres i gatewayen, og du kan derfor også bruke switchen som strømmåler. Les mer om switchen her • Z-Wave plugg med termostat


  Denne smarte veggpluggen lar deg fjernstyre alle dine vanlige varmeovner, samt andre usmarte enheter. Den har termostatfunksjon med strømmåling og energisparingsmodus som gjør at den gir praktisk og mer økonomisk bruk av usmarte ovner. Et enkelt og genialt, strømbesparende produkt som du kan montere helt selv!

  Les mer om pluggen herRelaterte artikler