Namron Rock skinnesystem

Spotskinner er den perfekte løsningen for deg som ønsker en enkel og moderne belysning med godt lys. De tar lite plass i rommet, er enkle å plassere og passer like godt på kjøkkenet, i gangen eller stuen. Rock skinnesystem er et fleksibelt, utbyggbart system som lar deg skreddersy løsninger som passer ditt hjem.

  • Namron Rock skinnesystem kjøkken
  • Namron Rock skinnesystem kjøkken vinkel

Fordeler med spotskinner

Spotskinner er en fantastisk måte å belyse hjemmet ditt på, og det er mange gode grunner til å vurdere det som en del av din belysning. Spotskinnesystemer fungerer utmerket som grunnbelysning i et rom og er svært praktiske på grunn av fleksibiliteten de gir. Rock skinnesystem er utformet slik at du kan tilpasse belysningen etter rommets størrelse og form og få nettopp den løsningen du ønsker. Skinnene kan både kappes, skjøtes og vinkles og de ulike delene lar seg enkelt settes sammen slik at du får skinnene akkurat som du vil. Se skinnealternativer og tilbehør her.

En annen fordel med spotskinner er at de kan gi jevn og ensartet belysning. Dette er spesielt nyttig hvis du har et større rom eller et område som krever ekstra belysning, som for eksempel kjøkkenet eller stuen. Du kan enkelt rotere og svinge lyskildene for å velge mellom indirekte og diskret belysning, eller direkte og målrettet belysning av et bestemt objekt eller område. Ypperlig dersom du for eksempel har et kunstverk, en bokhylle eller en spesiell arkitektonisk detalj du vil fremheve. Ved å bruke spotskinner kan du fokusere belysningen der du ønsker den mest, og samtidig oppnå en jevn lysfordeling i hele rommet.

Velg mellom ulike skinnespotter

Med Rock velger du antall spotter etter behov, og om du ønsker spotter med integrerte LED lyskilder, eller om du vil kjøpe pærer separat. Spotene kan roteres 360° og vinkles 90°.Spotskinner er også en fin måte å gi hjemmet ditt et moderne uttrykk på og kan være et estetisk tilskudd til rommene. Det minimalistiske designet og tilpasningsmulighetene til Rock gjør at den passer godt med de flestes personlige stil og interiør! Med pendeladaptere får du enda mer fleksibilitet – da kan du også henge taklamper fra skinnene:  • Rock pendeladapter
  • Rock pendeladapter
  • Rock pendeladapter


Pendellamper på skinne

Adapterne gir deg mulighet til å henge taklamper fra ditt Rock skinnesett. En skinne med flere pendellamper på rekke gjør seg svært godt over for eksempel et spisebord eller en kjøkkenøy. Du kan også gå for en kombinasjon av skinnespotter og pendellamper, som vil gi både effektiv og dekorativ belysning over en lang kjøkkenbenk. Adapterene kan skyves på i begge retninger og gir fleksibilitet med tanke på plassering av lampene. Tenk så praktisk de gangene du skal ha gjester og forlenger spisebordet med en illeggsplate? Se hvordan det fungerer her.Moderne og varig belysning

Med LED-spottene som brukes i Rock skinnesystem, kan du redusere energikostnadene dine samtidig som du får en mer effektiv belysning. Rock gir deg en fleksibel, stilfull og energieffektiv belysningsløsning som du kan tilpasse etter behov. Nyt fordelene med moderne og effektiv belysning i lang tid framover.