Namron Stikkontakt Nedfellbar • 1504999

Namron Pop-Up Strømsøyle med trådløs lading

-+
  • DIY/ Gjør-det-selv
  • Diskré tilgang på strøm
  • Uttrekkbar modul for nedfelling
  • 3 stikkontakter + 2 USB-porter
  • Trådløs lading
  • Hurtiglading
  • Bygger kun 10 cm på undersiden
  • Les mer...
Denne pop-up søylen er en perfekt måte å legge stømtilkobling til steder der du ønsker praktisk og enkel tilgang, men samtidig vil bevare en ryddig overflate. Med ett trykk spretter søylen opp og du får tilgang på tre stikkontakter og to USB-porter, både type A og C. På toppen av det hele har du muligheten for trådløs lading av din mobiltelefon, smartklokke, trådløse ørepropper - og andre ting med støtte for trådløs lading. Energien overføres fra ladeplaten til batteriet i din mobiltelefon gjennom induksjon. En elegant og praktisk måte å lade på!

Teknisk beskrivelse

Uttrekkbar modul med tre stikkontakter og 2 USB-porter.

Spenning: 230V~ 50Hz
Max effekt: 3680W
Type A/C port: 5VDC 3,0A, 9VDC 2,0A, 12VDC 1,5A
Type A+C sammen: 5VDC 3,0A
Hurtiglading: QC 3,0 for både Type A og C
Trådløs lading: 10W

Funksjonalitet

Elegant og funksjonelt design med pop-up-funksjon og hurtiglading.

Lad mobilen trådløst – fungerer med nyere telefoner med støtte for denne teknologien (vanligvis iPhone 8 eller nyere, Samsung Samsung Galaxy S7 eller nyere, Sony Xperia XZ2 eller nyere). De fleste smartklokker kan lades trådløst, og i tillegg stadig flere trådløse ørepropper (for eksempel Airpods og Galaxy Buds).

Montering

Enkel å montere, enkel å ta i bruk. Felles ned i benk/bord med en utsparing på 100mm. 1,5 meter tilkoblingskabel.

Søylen bygger kun 10 cm, pluss kabel, under plate/bord den er nedfelt i (uavhengig av søylens posisjon).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”