Namron panelovner

Namron panelovner

Stilrene panelovner som blir en del av interiøret. Panelovnene har en rekke praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Med ukeprogram kan du styre temperaturen ut ifra husholdningens bruksmønster og behov. Dette gir både økt komfort og et lavere strømforbruk. Du kan for eksempel velge å sette temperaturen til 21 grader på morgenen i ukedagene, deretter kjøligere på dagtid mens du er borte på jobb, for at den så øker igjen på ettermiddagen når du er tilbake igjen. I helgene kan temperaturen være jevn gjennom dagen for så å senkes på nattestid. Ved å planlegge temperaturen på denne måten, oppnår du fornuftig bruk av strøm og behagelig temperatur til enhver tid – i tillegg til lavere strømregning.

Ovnene har også flere andre praktiske funksjoner; Åpent-vindu-funksjon: Ovnen detekterer om temperaturen synker mer enn 5 ° C i løpet av 10 minutter, noe som indikerer at et vindu er åpent. Dette varsles ved at vindussymbolet på LCD-skjermen blinker raskt. Ved å trykke på en vilkårlig tast på displayet stanses blinkingen, og ovnen går tilbake til forrige program. Strømbruddvarsling: I tilfelle strømbrudd vil displayet begynne å blinke for å indikere at det har oppstått et strømbrudd. Trykk på hvilken som helst tast på termostaten for å stoppe blinkingen. Barnesikring: Termostaten kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Panelovnene får du i fire ulike wattstyrker, 400W/600W/800W/1000W, og i både matt sort og matt hvit utførelse.Tips - Spar penger med energibesparende smarthus-ovner! Les mer om Namron Zigbee panelovner her.Utvalget Namron panelovner