Namron LED Strips og Lyslist • 3220225

Namron LED Strip 5m COB 10,3W/m IP20 24V

fra Namron Namron Ledstrip
Se/Still ett spørsmål ()
-+
 • LED-strip 5m
 • COB gir svært klart og jevnt lys
 • Varmhvitt lys, 2700K
 • Lysstyrke på 810lm
 • Kan kuttes og skjøtes
 • For innendørs bruk, IP20
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
   • Energiklasse
Fem meter lang LED-strip med Chip-On-Board (COB)-teknologi. COB gir høyere lumentetthet enn vanlig LED, som gir denne LED-stripen et svært klart og jevnt lys med et spesielt pent utseende.

Det anbefales at LED-strips festes i aluminiumsprofiler. Den opale (frostede) avdekningen på disse gir et enda penere resultat, i tillegg til at bruk av profiler også forbedrer produktenes levetid ved at varmen spres bedre. Se Tilbehør for passende profiler til denne LED-stripen.

LED-strips er svært anvendelige, og har uendelig med bruksområder. Ettersom de kan monteres nesten hvor som helst er de praktiske å bruke også på steder hvor man normalt ikke har lys, for å fremheve detaljer eller ramme inn områder. LED-strips fungerer også utmerket som stemningsbelysning og gir en eksklusiv og moderne look!

Teknisk beskrivelse

Dimbar med bruk av dimmer og driver, kjøpes separat (se Tilbehør).

Varmhvitt lys (2700K), lysstyrke på 810lm og RA-verdi på 90, som gir god fargegjengivelse.

36.000 timer levetid, liten lystilbakegang i løpet av levetiden.

Bruksområde

For dekorativ og effektfull belysning. Beregnet for innendørs bruk, IP20.

Montering

LED-stripen festes enkelt med tape i toppkvalitet som sikrer god heft mot det den blir festet på. Det anbefales at LED-stripen festes i aluminiumsprofiler. Dette forbedrer produktets levetid (varmen spres bedre) og man oppnår er penere resultat ettersom lysdiodene vil være mindre synlige.

LED-stripen tilkobles driver med medfølgende hurtigkobling. Med i pakken får du 2 stk ekstra hurtigtilkoblinger på 30cm, 2 stk hurtigskjøter på 15cm for å kunne skjøte LED- stripen, samt 2 stk hurtigskjøter uten kabel. LED-stripen har en kuttlengde på 50mm. Maks lengde 7m.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.