Konstsmide Rekkebelysning • 60812

Konstsmide Lysslynge Nr2 Startsett Amber 24V IP44

-+
Tilbudet varer til og med 10.12.2023
  • Skap et stemmningsfult uterom
  • 10 elegante LED-lys, E27-sokkel
  • Varmt og innbydende lys
  • Dimmerfunksjon
  • Les mer...
La hagen eller terrassen din skinne med en varm og innbydende glød med dette fantastiske Lysslynge-startsettet fra Konstsmide. Dette settet består av 10 elegante gule LED-lys med E27-sokkel, dimmerfunksjon og en værbestandig design (IP44) som gjør det perfekt for utendørsbruk.

Med sitt varme gule lys er disse LED-lysene ideelle for å skape en koselig og avslappende atmosfære utendørs. Takket være dimmerfunksjonen kan du også justere lysstyrken etter dine preferanser og behov.

De er også enkle å installere og vedlikeholde, noe som gjør dette Lysslynge-startsettet til et flott valg for alle som ønsker å forvandle utendørsområdet sitt til en innbydende og hyggelig plass å tilbringe tid i.

Så om du ønsker å forbedre utemiljøet ditt med et varmt og innbydende lys, er dette Lysslynge-startsettet fra Konstsmide det perfekte valget. Kjøp i dag og nyt en koselig og avslappende atmosfære utendørs.

Teknisk beskrivelse

Med en strømforsyning på 24V er disse LED-lysene også svært energieffektive og har en lang levetid.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.