Elko Koblingssett IP44 RS RH • 1411610

Koblingssett IP44 RS Renhvit Elko

fra Elko Elko RS Nordic     
Se/Still ett spørsmål ()
Koblingssett IP44 RS Renhvit Elko
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1411610

99,-

79,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-7 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
RS Nordic koblingssett IP44 PH består av en kombinasjonsramme, sprutskjerm og sentralplate med strekkavlaster og dobbelnippel. Produktet er egnet for fast eller midlertidig installasjon av utstyr som motorvarmere, varmtvannsberedere eller stekeovner som leveres uten plugg. Benyttes for kabler med diameter 6-14 mm. For montering i standard veggboks, og passer sammen med alle ELKO kombinasjonsrammer. Merk at uten bruk av den medfølgende sprutskjermen, vil produktet kun holde kapslingsgrad IP20. RS Nordic er produsert i et fargebestandig renhvitt(RAL9003) materiale med det samme velkjente ELKO RS designet som er installert i de fleste hjem.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”