{{{text}}}

PAX Avtrekksvifter • 4910628

Kaldrasspjeld Passad serien PAX

Kaldrasspjeld Passad serien PAX
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
For å unngå luftbevegelser i uønsket retning ved viftemontering i kanaler uten naturlig selvtrekk, (f.eks. gjennom yttervegg) kan tilbehøret Pax Passad kaldrasspjeld ettermonteres. Dette forutsetter at et annet ventilasjonssystem styrer bygningens grunnventilasjon.

OBS! Et kaldrasspjeld kan være direkte skadelig hvis det monteres i en kanal med naturlig selvtrekk.

Vi leverer og lagerfører alt av avtreksvifter, baderomsvifter med og uten hydrostat for fuktstyrig eller timer, gjennomføringer og ventiler for bruk i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”