J&EL Ringeklokke • 93114

J&EL Trådløs dørklokke DC sort

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
      • Manual
Sort, trådløs dørklokke i pent og enkelt design. Batteridrevet.
Dørklokken består av to deler; en sender og en mottaker. Senderen - selve dørklokken, settes opp ute ved inngangsdøren, og mottakeren plasseres på valgt sted inne (rekkevidde 50m, uten hindringer). Mottakeren kan tas med rundt omkring i huset, slik at du alltid vil høre når det ringer på. Praktisk for eksempel om du skal en tur i garasjen eller ned i vaskekjelleren.

Dørklokken har trykknapp med LED-indikator, samt en lomme med plass for beboernes navn/beskjed. Med 58 ulike, både klassiske og morsomme ringetoner, er det enkelt å finne dine favoritter, og du kan også endre ringetone etter både sesong og anledning. 5 lydnivåer.

Funksjonalitet

Ved kjøp av flere enheter kan disse kobles sammen slik at du kan flere dørklokker koblet til samme mottager. Da vil mottakeren varsle uavhengig av om de besøkende står ved hovedinngangen eller ved bakdøra. Du kan også velge å ha én dørklokke koblet til flere mottakere plassert på forskjellige steder, slik at du er sikret å høre ringeklokka uansett hvor du er i huset.

Montering

Det anbefales at dørklokken plasseres under tak for å unngå for tidlig aldring av plastmaterialet den er laget av.