Lapp INFRALine 5G25mm² NO-N1XZ1-AFR • 1012023

INFRALine 5G25 NO-N1XZ1-AFR

Halogenfri, flammehemmende og selvslukkende kraftkabel i aluminium med rivetråd. Dette er viktige egenskaper som beskytter liv og eiendom dersom brann skulle oppstå. I tillegg er kabelen UV-bestandig, har god motstand mot vann og gode kuldeegenskaper. Åpen fast forlegning innendørs og utendørs, i rør og i bakken. Velegnet til veibelysning, distribusjon, tilførsel, fordeling og i stige. Viktig at kabelen endeforsegles (med smokk/endehette, ikke tape) umiddelbart etter kapping for å hindre vanninntrengning via enden. Bruk kabelskritt for å hindre langsgående vanninntrengning.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent