Kendo Hullsager
91340

Hullsagsett 7 deler

fra Kendo
4,6 av 5 ()
Hullsagsett 7 deler
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 509,15

Crazy Sunday -15% rabatt

91340
407,32 eks. mva. Ordinærpris 599,-Pris per 1 Sett
-+
7 delers hullsag sett i Bi-metall. Leveres i egen oppbevaringskoffert. Inneholder: 1 stk. hullsagholder samt ekstra bor og 5 stk. hullsager i dimensjonene 57, 73, 76, 83 og 102 mm.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”