Frient Smart alarm • 94430

Frient - Smart Intelligent Smoke Alarm

fra Frient Frient sikkerhet
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
Frient Intelligent Smoke Alarm er en avansert optisk røykvarsler som gir økt sikkerhet i hjemmet ditt. Den overholder strenge sikkerhetsstandarder, inkludert CE-merking og NS-EN 14604-standarden, og gir pålitelige varsler ved brann eller røykutvikling.

Teknisk beskrivelse

Denne smarte røykvarsleren er designet for å gjøre boligen tryggere og gir full oversikt over brannsikkerheten. Med trådløs seriekobling mellom Frient røykvarslere og muligheten for tilkobling til ekstern sirene, utvider den beskyttelsen ytterligere. Den har lang batterilevetid på 3 år, og varsler ved lavt batterinivå, samtidig som den gir informasjon om romtemperaturen.

Funksjonalitet

Frient Intelligent Smoke Alarm er kompatibel med Eva Alarm-systemet, en fleksibel sikkerhetsløsning for hjemmet. Den gir øyeblikkelige brannvarsler i Eva Smarthus-appen, og du kan til og med koble den til SMS-varsling til familie, venner og naboer ved brann, vann eller innbrudd. Den optiske røykvarsleren kan også skrus av fra mobilen, og den viser nøyaktig romtemperaturen for bedre komfort.

Bruksområde

Dette intelligente røykvarslingsproduktet gjør hjemmet ditt smartere og gir økt trygghet. Med Eva Hub og Eva Alarm-tjenesten kan du optimalisere alle funksjoner og få mest mulig ut av det avanserte systemet. Produktet passer perfekt inn i et smart hjem-økosystem og gir omfattende sikkerhet.

Montering

For å komme i gang med Frient Intelligent Smoke Alarm og integrere den i Eva Hub, trenger du Eva Smarthus-appen. Last ned appen fra App Store eller Google Play, og følg enkelt trinnene for å koble til og optimalisere sikkerhetsnivået i hjemmet ditt.