Frient Smart alarm • 94431

Frient - Smart Intelligent Heat Alarm

fra Frient Frient sikkerhet
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
Frient Intelligent Heat Alarm er en avansert varmealarm designet for å raskt oppdage uvanlige temperaturstigninger og gi pålitelig varsling ved brann. Den skiller seg fra vanlige røykvarslere ved å fokusere på varmeendringer, og den gir øyeblikkelige alarmer for å sikre umiddelbar respons i nødsituasjoner.

Teknisk beskrivelse

Denne intelligente varmealarmen er konstruert for å gi høy sikkerhet og rask respons ved brann. Med trådløs teknologi er den enkel å installere og krever ingen komplisert kabling. Den er batteridrevet for bekvemmelighet og har lang levetid. Når den oppdager unormal varme, utløses en høy pipelyd og varsel sendes umiddelbart til din mobiltelefon.

Funksjonalitet

Frient Intelligent Heat Alarm skiller seg ut ved å fokusere på temperaturstigninger, og den gir en presis varsling ved brann. Den trådløse tilkoblingen gjør den enkel å integrere i hjemmet ditt. Når den registrerer en potensiell brann, kombinerer den en høy pipelyd med varsler til din mobiltelefon for å gi dobbel sikkerhet og pålitelighet.

Bruksområde

Dette intelligente varmesensorproduktet er ideelt for alle rom der tradisjonelle røykvarslere kan utløses feilaktig, for eksempel kjøkken eller steder med hyppig røyking. Den gir ekstra trygghet ved å fokusere på den spesifikke trusselen fra varmeendringer, og den kan integreres i et omfattende smarthjem-økosystem for optimal ytelse.

Montering

Frient Intelligent Heat Alarm er enkel å montere, drevet av batteri for enkel installasjon uten behov for komplisert kabling. Følg enkle trinn for å integrere den i hjemmet ditt og sikre ekstra beskyttelse mot brannfare. Last ned Frient-appen fra App Store eller Google Play for å komme i gang.