FIBARO Relay Switch 2x1,5kW
4512445

Fibaro relé 2 x 6,5A - 1230W Z-Wave

fra Fibaro
5,0 av 5 ()
Fibaro relé 2 x 6,5A - 1230W Z-Wave
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Virker med OpenZwave Virker med Athom Homey Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.090) Virker med Vera (1.7.345x) Virker med Futurehome (v1.7 and up)
Trådløst av/på dobbelt relé til installasjon i standard koblingsbokser eller andre steder hvor det skal benyttes en kurs med en maksimal last på 3kW. Releet kan skru av eller på den tilkoblete enheten enten trådløst eller gjennom strømbryteren som er koblet til den. Lavt eget forbruk på 0,8W. Kan styres via andre Fibaro-enheter eller hvilken som helst Z-Wave enhet. Kommunikasjon: Z-Wave. Belastning: 2x6,5A, 1230W. 230V. LxBxH: 42x38x20 mm.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”