EZVIZ Smart kamera • 94553

Ezviz H8c 4G

-+
  • 4G-kamera
  • 2K-oppløsning, 360° dekning
  • AI-formdeteksjon, auto-sporing
  • Fargenattsyn, toveis kommunikasjon
  • Vær- og støtsikker, H.265-teknologi
  • Les mer...

EZVIZ H8c 4G - Sømløs beskyttelse uten behov for Wi-Fi

Opplev en revolusjonerende løsning designet for områder med begrenset Wi-Fi-tilgang - EZVIZ H8c 4G-kameraet. Denne innovasjonen tilbyr 2K-oppløsning, 360-graders dekning, AI-drevet deteksjon av mennesker og kjøretøy, og mer. Ikke bare beskytter den eiendommen din, den eliminerer også tilkoblingsfrustrasjoner. Med 4G-nettverket sørger H8c 4G for uavbrutt beskyttelse på steder med utfordrende Wi-Fi. Opplev sanntidsvarsler, toveis kommunikasjon og fjernadgang via vår brukervennlige app med en enkel installasjonsprosess. Det er det ideelle valget for brukere som søker pålitelige, langvarige sikkerhetsløsninger, uavhengig av deres Wi-Fi-begrensninger.

Funksjonalitet

1. **Støtter 4G-nettverkstilkobling¹:** Sømløs tilkobling uten behov for Wi-Fi.
2. **2K-oppløsning:** Skarp og detaljert visning.
3. **Panoramautsikt:** 360-graders dekning.
4. **AI-drevet Menneske-/Kjøretøyformdeteksjon:** Avansert bevegelsesdeteksjon.
5. **Auto-Tracking:** Automatisk sporing av bevegelser.
6. **Toveis Kommunikasjon:** Enkel dialog.
7. **Fargenattsyn:** Tydelig nattvisjon med farger.
8. **Aktivt Forsvar med Sirene og Strobelys²:** Ekstra beskyttelseslag.
9. **Værbestandig Design:** Holdbart mot tøffe værforhold.
10. **Smart Integrering med Google Assistant og Amazon Alexa³:** Enkel styring.
11. **H.265 Videoteknologi⁴:** Effektiv lagring og visning.
12. **Støtter MicroSD-kort (opptil 512 GB) og EZVIZ CloudPlay Storage⁵:** Fleksible lagringsalternativer.

Større beskyttelse avhenger ikke av Wi-Fi

Oppsett av Wi-Fi-infrastruktur i nye eller store områder kan medføre unødvendige utgifter og innsats. H8c 4G tilbyr en løsning med doble tilkoblingsalternativer, slik at brukere kan få tilgang til nettverket via 4G SIM-kort eller en kabel gjennom RJ45 Ethernet-porten. Ingen Wi-Fi? Ingen problem.

H8c 4G er designet for enkelhet og allsidighet, med doble tilkoblingsalternativer: 4G LTE med Nano SIM-kort og kabelnettverk via RJ45 Ethernet-port. Dette kameraet fungerer sømløst uten Wi-Fi, og for å bruke det kreves et Nano SIM-kort med mobildataabonnement eller en kabeltilkobling.

Uavhengig av Wi-Fi-tilgang er H8c 4G ideell for å beskytte større områder som familiegårder, fritidsboliger, store bakgårder, byggeplasser og lagerlokaler. Med avansert deteksjon, inkludert AI-drevet menneske-/kjøretøyformdeteksjon og tilpassbare deteksjonssoner, gir kameraet forbedret trygghet uten abonnementsavgift.

Den skarpe, smarte linsen dekker 360° pluss 2K for færre blindsoner, og kameraet kan oppdage og spore viktige øyeblikk med automatisk sporing av menneskebevegelser. Imponerende langtrekkende nattsyn, justerbar lyd- og lysalarm, samt elegant design for alle hjem og værforhold, gjør H8c 4G til en komplett sikkerhetsløsning.

Med fullfarge nattsyn, tre nyttige nattsynsmoduser (fullfarge, svart-hvitt og smart), samt muligheten til å snakke med uønskede besøkende via smarttelefonen, gir kameraet en forbedret visningsopplevelse. Den avtakbare monteringsplaten gjør installasjonen enkel, og H8c 4G tilbyr store og sikre lagringsalternativer for pålitelig databeskyttelse. Én app gir deg kontroll på alt, tilgjengelig på telefon, nettbrett og TV for praktisk daglig bruk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”