EZVIZ Smart kamera • 94561

Ezviz EL3

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
EZVIZ EL3 er et imponerende produkt som kombinerer kamera og lampe. Med en kompakt størrelse og flere belysningsalternativer kan den enkelt installeres i hagen din, foran døren, garasjeporten, balkongen, trappene og gangen din.

Med EZVIZ EL3 får du ikke bare et pålitelig overvåkningssystem, men også et smart og allsidig belysningsalternativ for ditt utendørsområde. Enten det er dag eller natt, gir den imponerende 2K-oppløsningen og smarte funksjonene deg full kontroll over sikkerheten og belysningen rundt hjemmet ditt. Velg mellom lokal lagring eller skybasert lagring basert på dine preferanser. Det værbestandige designet og enkel installasjon gjør det til det ideelle valget for å sikre og lyse opp ulike områder rundt hjemmet ditt.

Funksjonalitet

H8 Pro 2K gir levende 3MP bildekvalitet med justerbar lysstyrke på 780 lumen. Med avansert AI for menneske- og kjøretøydeteksjon, samt gjenkjenning av kjøretøyregistreringsskilt, gir kameraet pålitelig sikkerhet. Du har valget mellom lokal lagring eller EZVIZ skylagring for fleksibilitet.

Dette motoriserte panoramakameraet tilbyr 2K oppløsning, smart farge nattsyn, og to-veis kommunikasjon. True WDR gir optimal bildekvalitet, mens 2,4 GHz/5 GHz dual band WIFI 6 sikrer pålitig tilkobling. Den værbestandige designen, justerbar fargetemperatur, og aktivt forsvar med sirene (opptil 92dB) og blinkende lys gir allsidig beskyttelse. Installasjonen er enkel for praktisk bruk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”