EZVIZ C8C panorama og tilt kamera

C8C er EZVIZ sitt første WiFi utendørskamera med panorama og tiltfunksjon! Med 1080p full-HD bildekvalitet, nattsyn med farger, smarte funksjoner og et design som tåler vær og vind er dette det perfekte sikkerhetskamera.

Ezviz C8C Outdoor Pan/Tilt Camera

 • Se alt med C8C


  Med en horisontal rotasjon på 352 ° og en vertikal rotasjon på 95 °, gir C8C deg oversikt over alt som skjer rundt hjemmet. C8C tar opp hvert øyeblikk med en sylskarp klarhet og fanger opp flere detaljer enn vanlige utendørs kameraer.

  Du får enkelt tilgang til opptak og live bilder rett på telefonen din med EZVIZ appen. Opptak kommer faktisk med lyd!

 • EZVIZ Smart kamera

  Ezviz C8C Outdoor Pan/Tilt Camera

  C8C WiFi Pan / Tilt kamera fra EZVIZs kombinerer et utsøkt design med omfattende funksjonalitet. C8C har et elegant og slitesterk design med et enkelt svart og hvitt hus. Et værbestandig design i all slags vær - vind, regn eller snø.

  Les mer


 • EZVIZ C8C - AI-styrt person deteksjon

  AI-styrt person deteksjon

  Ezviz C8C har en intelligent algoritme som gjenkjenner menneskelige former i sanntid. Så dette er en stor oppgradering fra vanlig bevegelsedetektorer.

  Du kan spesifisere område du ønsker varsler for. Når kamera ser en person i dette området, vil du umiddelbart bli varslet.

 • EZVIZ C8C - Ekstra beskyttelse med strobelys og mikrofon

  Ekstra beskyttelse med strobelys og mikrofon

  C8C har to sterke strobelys som kan brukes for aktiv beskyttelse. Kamera lar deg blinke med lysene via appen manuelt, eller du kan velge at kamera automatisk skal begynne å blinke ved bevegelse.

  Den innebygde støydempende mikrofonen sørger også for at du får lydopptak når kamera oppdager bevegelse.

 • EZVIZ C8C - Elegant og slitesterkt design

  Elegant og slitesterkt design

  Et kamera trenger ikke være klumpete. Dette sikkerhetskamera har et kompakt, enkelt og rundt design. Kamerahuset er sort og hvitt og har to kraftige WiFi antenner.

  Det viktigste for oss her i nord er at det er værbestandig. Vind, regn, snø og kulde er ikke noe problem for EZVIZ C8C. • Tre alternativer for night vision/nattsyn

  01 Farget nattsyn

  C8C kommer med to innebygde strobelys som lyser opp nattemørket. Kombinert med profesjonelle optiske linser får du levende bilder uansett årstid og klokkeslett.


  02 Sort-hvitt nattsyn

  Hvis du ikke trenger, eller ønsker de ekstra lysene, kan du enkelt endre til sort-hvitt nattsyn i appen. Du vil da ha 30 meter sikt.


  03 Smart nattsyn

  Dette alternativet endrer automatisk fra sort-hvitt til farget nattsyn når kamera oppdager bevegelse. Spottene slår seg på og du får opptak med alle detaljer og farger. Ganske smart.EZVIZ C8C smart sikkerhetskamera

Les mer om EZVIZ